Max Information Objects

In 2018 bestaat Max Information Objects 18 jaar dankzij alle gewaardeerde cliƫnten!

Van pionierende e-commerce projecten naar juridisch advies met een focus op privacy en specialistische Joomla! CMS ondersteuning.
Kernwaarden: duidelijke communicatie, service en kwaliteit en een vaste klantenkring bestaande uit particulieren, MKB en overheid.

Hoofdactiviteiten:

  • Max Information Objects ondersteunt bedrijven, overheid en particulieren bij de inzet en gebruik van het Joomla! content management systeem. Bezoek www.joomlahelpdesk.nl voor informatie over Joomla! helpdesk en Joomla! gebruikers trainingen. Joomlahelpdesk.nl biedt directe ondersteuning aan starters, content editors en managers, webdesigners en systeembeheerders bij het gebruik van Joomla! e-mail en telefoon. Het internationale aanbod wordt bediend via www.joomlahelpdesk.com.
  • Ook realiseert Joomlahelpdesk.nl informatieproducten voor het klein-, middenbedrijf en de overheid t.b.v. voorlichting- en marketingcampagnes: informatievoorziening wordt gerealiseerd met het bijgeleverde content management systeem Joomla! Afnemers kunnen hierdoor de inhoud eenvoudig beheren en zich richten op communicatie en sales.
    Joomla! trainingen en Joomla! workshops zijn maandelijks te reserveren.

 Bekijk de de lijst met cliĆ«nten voor de hoofdactiviteiten. Bekijk de algemene voorwaarden.